https://welleruitvaart.nl/wp-content/themes/gymappstest Kosten | Weller Uitvaartverzorging

Kosten

Maatwerk

Uitvaartkosten zijn variabel. Omdat elk mens uniek is, blijft elke uitvaart maatwerk. Waar de één voor eenvoud of beslotenheid kiest, wil de ander dat juist niet. Hoeveel een uitvaart uiteindelijk kost, is van heel veel keuzes afhankelijk. Denk niet alleen aan de afscheidslocatie, maar bijvoorbeeld ook aan opbaring, kaarten, advertenties, rouwvervoer, kist en consumpties. Omdat er zo ontzettend veel mogelijk is op het gebied van het laatste afscheid, kunnen de kosten van een uitvaart erg uiteen lopen. Bovendien kunnen uitvaartkosten regionaal gezien erg verschillen in prijs. 

Voor elk budget

Maar hoe de uitvaart ook wordt vormgegeven: een betaalbaar afscheid is voor iedereen weggelegd. Wij denken in mogelijkheden en denken dan ook graag met u mee. In de eerste dagen na het overlijden ontvangt u altijd een kostenraming van de uitvaart, zodat u weet waar u aan toe bent. Maximale transparantie is ons streven. 

Regie in eigen handen

U kunt ook van tevoren bepaalde uitvaartwensen doorgeven, zodat een passende kostenraming gemaakt kan worden. Gebruikt u daarvoor gerust het wensenboekje om het overzicht voor uzelf te bewaren.