https://welleruitvaart.nl/wp-content/themes/gymappstest Over Weller | Weller Uitvaartverzorging

Over Weller

Weller Uitvaartverzorging ontstond uit de overtuiging dat elk afscheid recht moet doen aan de persoonlijkheid van de overledene.

Voor het realiseren van een waardige uitvaart is een vertrouwensband, volledige aandacht en vooral tijd nodig. De tijd, die u nodig heeft. Een ieder mag rekenen op een stijlvolle uitvoering en een liefdevolle benadering. Gedreven door dienstbaarheid wil ik daarin het verschil maken.

Dankzij mijn geboorte in het oude ‘Refaja’ mag ik me een echte Dordtenaar noemen. Ik houd van het eiland, haar veelzijdige karakter en diversiteit aan inwoners. Als uitvaartverzorger ben ik trouwens niet stad- of regiogebonden. Waar ik ook ontboden word: op mijn komst kunt u rekenen.

Ik ben van kinds af aan vertrouwd met bevindelijke signatuur, welke de leidraad vormt in mijn gehele dienstverlening. De lauwerkrans (kroon van het leven) uit het logo is ontleend aan Openbaring 2:10b.
"Zijt getrouw tot den dood, en Ik zal u geven de kroon des levens."

Van huis uit germanist, en gediplomeerd uitvaartverzorger. Na alle uitvaarten die ik tot nu toe heb mogen begeleiden, durf ik wel te zeggen: families blijven mijn beste en mooiste inspirator. Ze blijven mij verrassen en ontroeren met hun verhalen, vertrouwen en veerkracht. 

Warme groet, 
 

Esther Weller


Peter Verheijen Fotografie