https://welleruitvaart.nl/wp-content/themes/gymappstest Voorbespreking | Weller Uitvaartverzorging

Voorbespreking

“Alles heeft een bestemde tijd, en alle voornemen onder de hemel heeft zijn tijd.”
 

Ben ik vrij om te kiezen?

Misschien heeft u in het verleden een kapitaal- of naturaverzekering afgesloten voor uw uitvaart. Afhankelijk van deze verzekering heeft u recht op een uitgekeerd bedrag (kapitaalverzekering) of uitgekeerde diensten (naturaverzekering). Het staat u áltijd vrij om een uitvaartverzorger in te schakelen naar úw keuze. Ook als u helemaal geen verzekering heeft afgesloten en/of een geldbedrag apart heeft gezet voor uw afscheid: wij zijn er voor iedereen. 
 

Rust voor u, rust voor uw nabestaanden

Niemand wil graag herinnerd worden aan zijn of haar eigen levenseinde. Toch is het juist goed om stil te staan bij de wensen van uw eigen afscheid. Al is het maar in grote lijnen. Dat is niet alleen moedig, maar ook heel verstandig. Het geeft rust voor uzelf en vooral rust voor de mensen die u achterlaat. Neem voor een voorbespreking van uw uitvaartwensen gerust contact op. Samen inventariseren we uw wensen tijdens een geheel vrijblijvend gesprek. 

 

Nazorg

Wij zijn u niet alleen van dienst vóór en tijdens de uitvaart, maar ook na de uitvaart zullen we altijd een moment afstemmen om te reflecteren en de laatste zaken in orde te maken. In welke vorm u dat wenst en afhankelijk van uw persoonlijke behoefte. Bij ons bent u geen afgerond dossiernummer, maar we blijven u ook na de uitvaart van dienst met persoonlijke aandacht en eventuele verdere wensen.